Grafičke kartice - MSI GTX 1080 Ti SEA HAWK X

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Navikli smo se već na vodena hlađenja za procesore, koja koristimo u situacijama kada želimo da iz dotičnih izvučemo i posljedni atom snage, a da to ne izazove pregrijavanje ili oštećenje. Grafičke kartice su se hladile na manje-više klasičan način, metalnim radijatorom hlađenim od strane jednog ili više ventilatora.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim inovacijama na polju NAND čipova, pa nije čudo što je upravo ovaj proizvođač prvi na tržište izbacio disk od 2TB. Ovo nije samo SSD disk sa najvećim kapacitetom do sada, već, na osnovu prvih testova, i disk sa vrhunskim performansama.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

WD VelociRaptorProjektovan je za maksimalnu brzinu. WD VelociRaptor, najnoviji član naše jedinstvene porodice SATA hard diskova sa 10.000 RPM, objedinjuje SATA 3Gb/s interfejs i 16MB keša da bi ponudio brzinu koja je i do 35% veća nego kod njegovog hitrog starijeg brata.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su tastature, miševi, podloge i slušalice. Prva tastatura iz serije BlackWidow ugledala je svjetlost dana 2010. godine i uvela je mehaničke prekidače u centar pažnje igračke zajednice.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Antec Nine Hundred

Upoznaj se sa Antec Nine Hundred kućištem za prave gejmere. Sada možeš pobijediti sve svoje suparnike sa ovim opasnim kućištem u klasičnoj crnoj boji. Znamo da tvoja gejmerska mašina proizvodi mnogo toplote, i zato je kućište napravljeno tako da maksimalno rashlađuje, sa perforiranom prednjom maskom, sa tri 120mm ventilatora i mogućnošću dodavanja novih i sa džinovskim ventilatorom prečnika 20cm postavljenim na sam vrh. Da, dobro si čuo – 20 cm.

Opširnije...

Najnovije

 • Windows 11

  Windows 11 je ugledao svjetlost dana uprkos ranijim najavama iz Microsofta da će verzija 10 biti...

 • Grafičke kartice hlađene vodom

  Navikli smo se već na vodena hlađenja za procesore, koja koristimo u situacijama kada želimo da iz...

 • Windows 10

  Najvažnija vijest u računarskom svijetu ovog ljeta bila je nesumljivo nova verzija Windows-a....

 • Razer BlackWidow Ultimate

  Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su...

 • Samsung 2TB SSD Evo

  Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim...

Važna napomena

Samo mali dio ovdje prikazanih proizvoda je izložen u našem prodajnom objektu.

Prikazane cijene i dostupnost su orjentacionog karektera i podložni su promjenama bez najave. Slike su date u svrhu ilustracije i ne moraju odražavati stvaran izgled proizvoda.