0
1
system-message-container
0
s2sdefault

ESPRIMO Mobile U serijaPoslovnim ljudima koji su često u pokretu potreban je savršeni saputnik. ESPRIMO Mobile U serija sa najnovijom Intel Centrino 2 procesorskom tehnologijom pomaže Vam da budete produktivni, gdje god odlučili da radite. U pitanju je savršena kombinacija: mala težina, duži rad na baterijama i vrhunski 12,1“ WXGA ekran. Sa opcijama kao što su integrisana ConfCam kamera i ugrađeni mobilni visokopropusni pristup (3G/UMTS) možete uvijek biti u kontaktu sa Vašim poslom. A kada se vratite u kancelariju, port replikator u trenutku pretvara ESPRIMO Mobile u pravi pravcati PC.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Asus eee Pad Transformer Prime je druga generacija modela koji je jedinstven u svijetu tablet računara po tome što može da se pretvori u netbook. Iako tastatura na dock-u može da dobije tek prelaznu ocjenu, kucanje na njoj je neuporedivo lakše nego na virtuelnoj tastaturi na ekranu. Spajanje tableta na dock je brzo i jednostavno, ali u toj kombinaciji dock je znatno lakši pa čitav uređaj ima tendenciju da se preturi unazad, zbog čega treba obezbijedi dovoljno prostora na stolu kako bi se izbjegao eventualni pad na pod.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Već duže razmišljate o kupovini laptopa, ali vam se čini da su postojeći modeli nekako preglomazni. Ne želite da unaokolo nosite torbu samo zbog njega, već bi bilo dobro ako bi mogli da ga smjestite u običnu fasciklu ili aktovku sa ostalim papirima. Osim toga, autonomija postojećih modela od 2 do 3 sata je prekratka za beskonačna čekanja na aerodromima. Zbog toga ste i odustali od kupovine.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

Kvalitetan notebook po pristupačnoj cijeni. Ove riječi najbolje opisuju želje većina kupaca laptop računara, ali istovremeno vjerno oslikavaju karakter HP ProBook 4530s i 4535s serije prenosnika. Razlika između njih potiče od toga što je u prvoj ugrađen Intel, a u drugoj AMD procesor. Iako je ProBook serija zamišljena kao jeftinija varijanta EliteBook serije notebook-ova za poslovne ljude, nema razloga da njena ciljna grupa ne bude daleko šira.

Opširnije...

0
1
system-message-container
0
s2sdefault

ASUS eee PCEEE PC je stigao i donio potpuno novi doživljaj mobilnog Interneta. Za početak: ne postoji uputstvo za upotrebu. Kupite ga, ponesete kući, otpakujete i odmah radi. Toliko je lak za upotrebu da i početnik može samostalno da ga koristi. Prenosivost je druga ključna osobina ovog mališe. Koristi Solid State Disk (SSD) tehnologiju zbog čega štedi energiju, otporan je na udarce i radi tiho i pouzdano. Zato je EEE PC idealna sprava za ljude koji su neprestano u pokretu. Sa težinom od jedva jednog kolograma on je ubjedljivi mali div za školu, posao ili odmor.

Opširnije...

Još članaka...

Najnovije

 • Windows 11

  Windows 11 je ugledao svjetlost dana uprkos ranijim najavama iz Microsofta da će verzija 10 biti...

 • Grafičke kartice hlađene vodom

  Navikli smo se već na vodena hlađenja za procesore, koja koristimo u situacijama kada želimo da iz...

 • Windows 10

  Najvažnija vijest u računarskom svijetu ovog ljeta bila je nesumljivo nova verzija Windows-a....

 • Razer BlackWidow Ultimate

  Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su...

 • Samsung 2TB SSD Evo

  Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim...

Važna napomena

Samo mali dio ovdje prikazanih proizvoda je izložen u našem prodajnom objektu.

Prikazane cijene i dostupnost su orjentacionog karektera i podložni su promjenama bez najave. Slike su date u svrhu ilustracije i ne moraju odražavati stvaran izgled proizvoda.