0
1
system-message-container
0
s2sdefault

ESPRIMO Mobile U serijaPoslovnim ljudima koji su često u pokretu potreban je savršeni saputnik. ESPRIMO Mobile U serija sa najnovijom Intel Centrino 2 procesorskom tehnologijom pomaže Vam da budete produktivni, gdje god odlučili da radite. U pitanju je savršena kombinacija: mala težina, duži rad na baterijama i vrhunski 12,1“ WXGA ekran. Sa opcijama kao što su integrisana ConfCam kamera i ugrađeni mobilni visokopropusni pristup (3G/UMTS) možete uvijek biti u kontaktu sa Vašim poslom. A kada se vratite u kancelariju, port replikator u trenutku pretvara ESPRIMO Mobile u pravi pravcati PC.

Posebne odlike

 • Opremljen najnovijom Intel Centrino 2 procesorskom tehnologijom.{jumi [AdSense/InContent.html]}
 • WXGA ekran dijagonale 12,1“ sa integrisanom ConfCam kamerom kao opcijom.
 • Čitava familija ima zajednički port replikator, AC adapter i modularni prostor (samo ESPRIMO Mobile U9210). Sve komponente odgovaraju čitavoj ESPRIMO Mobile seriji.
 • Integrisani modem, wireless LAN, 3G/UMTS i Bluetooth za lako povezivanje su opcije.
 • Dug rad na baterije; može i duže sa drugom baterijom.
 • Izuzetno pouzdan zahvaljujući novoj tastaturi otpornoj na prolivanje tečnosti, senzoru potresa i magnezijumskom poklopcu.

Opcije modularnog prostora

Snimite fotografiju za Vašu prezentaciju, učitajte je u notebook i odmah je snimite na DVD. U svoj modularni prostor ESPRIMO Mobile U9210 može da primi DVD drajv, drugu bateriju, drugi hard disk ili ExpressCard prostor pružajući Vam istinsku prilagodljivost i pomažući Vam u ispunjavanju zahtjeva Vašeg posla.

Napredni porodični koncept

ESPRIMO Mobile serija olakšava raspoređivanje i povezivanje u kompanijama –bilo da su male, srednje ili velike korporacije. Svaki ESPRIMO Mobile ima isti elegantni dizajn, zajednički AC adapter, port replikator i modularni prostor. Isti raspored na tastaturi i opcije povezivanja dovode svakog korisnika u istu poziciju bez obzira na izbor modela.

Povezivanje velikim brzinama

Dok ste u pokretu možete preuzeti ili poslati mail i krstariti Internetom uz pomoć ugrađenog UMTS-a. Ovaj temeljni elemenat mobilne tehnologije daje Vam istinsku nezavisnost od bilo kojeg „hotspota“ – bilo kad i bilo gdje.

Istinska prilagodljivost

U svakom poslu postoje specifični zahtjevi u pogledu IT infrasrukture. Možete izabrati kombinaciju koja se savršeno uklapa u Vašu radnu sredinu, zajedno sa hardverom, softverom, dodacima i projekcijom radnog vijeka.

Najnovije

 • Grafičke kartice hlađene vodom

  Navikli smo se već na vodena hlađenja za procesore, koja koristimo u situacijama kada želimo da iz...

 • Windows 10

  Najvažnija vijest u računarskom svijetu ovog ljeta bila je nesumljivo nova verzija Windows-a....

 • Razer BlackWidow Ultimate

  Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su...

 • Samsung 2TB SSD Evo

  Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim...

 • Fableti

  Kada je veličina mobilnog telefona u pitanju moda se mijenja, a mi moramo da joj se prilagođavamo...

Važna napomena

Samo mali dio ovdje prikazanih proizvoda je izložen u našem prodajnom objektu.

Prikazane cijene i dostupnost su orjentacionog karektera i podložni su promjenama bez najave. Slike su date u svrhu ilustracije i ne moraju odražavati stvarni izgled proizvoda.